Loader
Fourteen - Koukaki.gr
16754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16754,page-child,parent-pageid-16717,bridge-core-2.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.2.1,qode-theme-ver-1.2,qode-theme-koukaki,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fourteen

Τηλ: 210 9210994

    

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ
    8:00 π.μ. – 2:30 π.μ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Δράκου 14,
Κουκάκι

GPS:

37.9661401,
23.72502170000007

Ένας χώρος, με χαρακτήρα και άποψη, σας περιμένει στον πεζόδρομο της οδού Δράκου, στο ύψος που αυτή συναντά την οδό Δημητρακοπούλου στην όμορφη γειτονιά μας το Κουκάκι.

Μια ανάσα από την Ακρόπολη στο ολοκαίνουριο all-day καφέ-μπαρ “Fourteen”  μπορείτε να βρείτε τον πρωινό σας καφέ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χαρμανιών και αρωμάτων, που σας ξυπνούν τις αισθήσεις και σας προετοιμάζουν ώστε να αντιμετωπίσετε με άλλη διάθεση την μέρα που θα ακολουθήσει. Έναν καφέ που μπορείτε είτε να τον απολαύσετε σκέτο, είτε με την συνοδεία ενός ποιοτικού πρωινού, με ομελέτα, κρουασάν και ολόφρεσκα σάντουιτς ή μπαγκέτες.

Το μεσημέρι κάνοντας ένα διάλειμμα από την εργασία σας ή το βράδυ ψάχνοντας ένα μέρος για να χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας, το Fourteen σας έχει την λύση… Το ζουμερό Burger μας από μοσχάρι με την συνοδεία από ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες, η μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, οι φρεσκοκομμένες σαλάτες μας και τα gourmet πιάτα μας με την φροντίδα και επιμέλεια του γνωστού Σεφ Στράτου Λιάπη θα καλύψουν κάθε γαστρονομική σας επιθυμία.

Και για εσάς που απλά θέλετε να απολαύσετε το ποτό σας, στον αριθμό 14 του πεζόδρομου της οδού Δράκου οι μουσικές επιλογές μας κινούμενες γύρω από το φάσμα της Pop, Rock n’ Roll, Jazz, Soul, Funky and Swing, σε συνδυασμό με τα απίθανα Cocktail’s του βραβευμένου Bartender Αχιλλέα Πουλημένου θα απογειώσουν τα βράδια σας, με σεβασμό στην ποιότητα και το άψογο σέρβις που μόνο το Fourteen μπορεί να σας προσφέρει.

Αυτό όμως που θα σας εντυπωσιάσει περισσότερο απ’ όλα είναι η αισθητική του χώρου και η ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Η μοναδική επένδυση με τούβλο στους κεντρικούς τοίχους σε συνδυασμό με τις πινελιές γκρι και μαύρου χρώματος δημιουργούν ένα καλαίσθητο και συνάμα ζεστό περιβάλλον γεμάτο άνεση και αρμονία.

Η διάσημη αρχιτέκτων και ζωγράφος Joanna Burtenshaw, με την μοναδική της καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία, έρχεται να ολοκλήρωση αυτή την πανδαισία αισθήσεων και παραισθήσεων. Αρπάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο τους ψιθύρους και τις σκέψεις των ανθρώπων που ζουν και κινούνται επί της οδού Δράκου και τοποθετώντας αυτές με τον δικό της μοναδικό τρόπο πάνω στον κεντρικό τοίχο του μπαρ.