Leonidas Chocolate Cafe - Koukaki.gr
17048
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17048,page-child,parent-pageid-16990,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.2.1,qode-theme-ver-1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Leonidas Chocolate Cafe

Τηλ: 210 923 7233

    

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

07:00 π.μ. – 11:30 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ

08:00 π.μ. – 11:30 μ.μ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Μακρυγιάννη 17,
Αθήνα

GPS:

37.9686834,
23.7298385984

Το Leonidas Chocolate Cafe φημίζεται για την φρεσκάδα και την ποιότητα της σοκολάτες του. Παράγει τα πάντα σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά.

H περίφημη Βελγική εταιρία πραλίνας παρασκευάζει πεντανόστιμες σοκολάτες, τις οποίες απολαμβάνουν οι καλοφαγάδες αλλά και οι γευσιγνώστες από το 1913. Ποιο είναι το μυστικό;

  • 100% αγνό βούτυρο κακάο
  • 100% γεύση
  • 100% ποιότητα
  • 100% φρεσκάδα….

100% ποιότητα
Με στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών, η Leonidas ήταν η πρώτη Βελγική εταιρία στον τομέα της που το 1998 εξασφάλισε για τα προϊόντα της την βεβαίωση HACCP (σύστημα ελέγχου της παρασκευής τροφίμων για τη διασφάλιση ποιότητας). Το 2001 πιστοποίησε την ποιότητα των προϊόντων της με το ISO 9001.

100% κακάο
Οι σοκολάτες μας είναι τόσο φρέσκιες που λιώνουν στο στόμα, είναι τραγανές και πεντανόστιμες επειδή στα Leonidas σεβόμαστε την παράδοση. Όλες οι σοκολάτες μας παρασκευάζονται από 100% βούτυρο κακάο –στο κέλυφος και στη γέμιση– παρά τον πρόσφατο ευρωπαϊκό νόμο που επιτρέπει την χρήση φυτικών λιπών αντί του βούτυρου κακάο.

100% γεύση
Κρέμα γάλακτος, φρέσκο βούτυρο, φρέσκια κρέμα, κακάο από τις καλύτερες ποικιλίες, φουντούκια από την Τουρκία, κεράσια “Morello” από την Perigold, αμύγδαλα από την Ιταλία, καρύδια από την Grenoble. Κάθε συστατικό επιλέγεται αυστηρά για να ικανοποιεί τις αισθήσεις, να προσδίδει λεπτότητα στην γεύση και να συνδυάζει αρμονικά τα αρώματα.

100% φρεσκάδα
Για να διατηρηθούν τα αρώματα των συστατικών που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή κάθε σοκολάτας, η εταιρία Leonidas συστήνει τα προϊόντα της να καταναλώνονται εντός 8 ημερών από την αγορά τους και να διατηρούνται σε δροσερό μέρος (15-18ο C).

100% Leonidas
Από το 1913, όπως ο Λεωνίδας Κεστεκίδης, ο ιδρυτής και πρώτος σοκολατοποιός, η Leonidas φροντίζει οι περίφημες σοκολάτες της να χαρακτηρίζονται από μία λεπτή αρμονία. Σήμερα, μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν  περισσότερα  από 80 διαφορετικά είδη σοκολάτας από τις Βρυξέλλες έως την Νέα Υόρκη και από το Παρίσι έως το Χονγκ-Κονγκ!