Loader
Σταυρός του Νότου Plus - Koukaki.gr
16788
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16788,page-child,parent-pageid-16748,bridge-core-2.0.5,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.2.1,qode-theme-ver-1.2,qode-theme-koukaki,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Σταυρος του Νοτου Plus

Τηλ: 210 922 6975
Email: [email protected]
Ιστοσελίδα: http://www.stn.gr

         

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Αμβροσίου Φραντζή 14,
Αθήνα

GPS:

37.9619131,
23.725593900000035

Η τρίτη σκηνή εγκαινιάστηκε δύο μήνες πριν την έναρξη της νέας χιλιετίας, και ονομάστηκε αρχικά «απέναντι». Σήμερα ο χώρος είναι γνωστός ως Σταυρός του Νότου Plus. Πήρε αυτό το όνομα γιατί βρίσκεται «απέναντι» από την Κεντρική Σκηνή και το Club, επί της οδού Φραντζή. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου το “απέναντι” δεν ήταν ακριβώς όνομα, ήταν περισσότερο περιγραφή! Και έτσι – και ως “επιπλέον” μέλος της οικογένειας του σταυρού – το μαγαζί μετονομάστηκε σε Plus.

O καινούργιος χώρος, ήρθε αρχικά για να ικανοποιήσει τα πιο έντεχνα και λαϊκά ακούσματα μας, δημιουργώντας και εκεί ένα μόνιμο σχήμα που έπαιζε διασκευές ελληνικών αγαπημένων επιτυχιών.

Ωστόσο έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Μιτζέλος με την Θεοδοσία Τσάτσου κλπ.

Το πρώτο μόνιμο σχήμα του Plus που γνώρισε τεράστια επιτυχία για μια ολόκληρη σεζόν, ήταν το 2009 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Δήμο Αναστασιάδη και τη συμμετοχή του Θανάση Αλευρά. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνέχισε τις εμφανίσεις της για μια ακόμη χρονιά με τον Ησαΐα Ματιάμπα. Και το 2013 – μετά την πλήρη ανακαίνιση του χώρου – επανήλθε μόνη της αυτή τη φορά και πάλι με τεράστια επιτυχία.

Από τον χώρο αυτό έχουν περάσει επίσης οι Χαΐνηδες, ο Ορφέας Περίδης, ο Μανώλης Λιδάκης, η Ευρυδίκη, ο Μύρωνας Στρατής, η Μαριέττα Φαφούτη και πολλοί, πολλοί άλλοι.

Τρεις μουσικές σκηνές λοιπόν, γεμάτες αναμνήσεις, γεμάτες κόσμο, γεμάτες ιστορία…
Τρεις μουσικές σκηνές γεμάτες μουσική!